Апартамент с 2 спални в Paradise Dreams, Свети Влас

For sale Bedrooms 2 Bathrooms 2 € 58830

1Просторен тристаен апартамент в Парадайз Дриймс, Свети Влас

Цена: 58 830 EUR АКЦИЯ!
Плов: 98,05 m2

Цена на кв.м 600 €

Тип имот: Апартамент
Вид на имота: 2 спални
Етаж: 2 от 4
Бани: 2
Тераси: 2

Изглед: МОРЕ, Басейни
Район: Свети Влас
Разстояние до море: 300 m
Поддръжка: 12.00 EUR

Парадайз Дриймс е единадесетият проект на Дриймвил, който ще бъде завършен през 2008 година. Курортното селище е разположено в красивия и спокоен район между Слънчев  Бряг и Св. Влас. Намира се само на 100 метра от морския бряг и на около 200 метра от Аква Дриймс /в посока към Свети Влас/.

    Парадайз Дриймс се състои от 2 симетрично разположени блока с дъговидна форма с общо 123 апартамента/ 22 студиа, 72 с една спалня и 29 с две спални/. Комплексът е с разчупена ниска архитектура със скосени покриви, боядисан в топли цветове.
Поради специфичното си местоположение на парцел с голям наклон по-голямата част от апартаментите в Парадайз Дриймс разполагат с гледка към морето и/или басейна. В допълнение някои от апартаментите имат изглед към очарователните зелени хълмове на север от комплекса.

   На ваше разположение са два основни басейна за възрастни. Те се разполагат на четири нива, като по този начин създават релаксираща атмосфера. Допълнително има отделен детски басейн с кръгла форма. Апарт-хотел Парадайз Дриймс осигурява комфортна почивка както на собственици, така и на туристи, предоставяйки на тяхно разположение:

Please follow and like us:
error

Вашият коментар